رضایت بیمار لاپاراسکوپی افتادگی مثانه و واژن
رضایت بیمار از لاپاراسکوپی اندومتریوز شدید
رضایت بیمار از لاپاراسکوپی خارج کردن رحم
رضایت بیمار از لاپاراسکوپی کیست تخمدان
رضایت بیمار از لاپاراسکوپی اندومتریوز
رضایت بیمار از هیسترکتومی به روش وی نوت
دوره نقاهت این روش بسیار کوتاه بوده و بیماران تنها یک یا دو روز بعد از جراحی به زندگی عادی خود بر می گردند. در این روش از برش های بسیار کوچکی استفاده می شود، در نتیجه بیماران کمترین میزان درد را در زمان جراحی و در دوران نقاهت خواهند داشت. میزان انتقال عفونت در این روش نیز بسیار کم است.
لاپاراسکوپی در معاینات لگنی و شکمی به منظور بررسی کیست های تخمدانی، فیبروم های رحمی و یا بستن لوله های رحم استفاده می شود. هم چنین از این روش در تشخیص و بررسی علل نازایی زنان نیز استفاده می شود.
نمی توان گفت که لاپاراسکوپی کاملا بدون درد است، اما میزان درد این جراحی بسیار کم است. در این روش، ۴ تا ۶ شکاف بر روی شکم ایجاد می شود، و ابزارهای جراحی در داخل حفره شکمی قرار می گیرند.
بیشتر بیماران بسته به نحوه انجام روش، بعد از گذشت ۱ تا ۲ روز از جراحی، به زندگی عادی بر می گردند. بعد از جراحی، احتمال درد اطراف برش ها وجود دارد، که با مصرف مسکن درد تسکین می یابد. بیماران می توانند استحمام را داشته باشند، اما باید از رفتن به وان حمام و یا استخر خودداری کنند.
بله، جراحی مثانه و برطرف کردن مشکلات بی اختیاری ادرار، امکان پذیر خواهد بود.
افرادی که مشکلات قلبی و یا ریوی دارند، نباید از این روش استفاده کنند. لاپاراسکوپی محدودیت سنی نیز دارد، افرادی که بالای ۶۰ سال هستند، گزینه مناسبی برای جراحی لاپاراسکوپی نیستند.
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که جراحی لاپاراسکوپی کاملا فاقد درد نیست ولی نسبت به جراحی باز که روی شکم بیمار برشی به طول ۶ تا ۸ اینچ داده می شود ، بیمار متحمل درد بسیار کمتری خواهد بود. حتی امکان انجام این جراحی در افرادی که قبلا جراحی باز داشته اند ، نیز وجود دارد.
شنبه و دوشنبه ۱۶ تا ۱۹ - چهارشنبه ۱۱ تا ۱۴
دکتر اعظم السادات مهدوی یکی از پیشکسوتان و مدرسین آموزش جراحی لاپاراسکوپی زنان می باشد و با درمان چندین هزار بیمار در خصوص لاپاراسکوپی خارج کردن رحم (هیسترکتومی)، لاپاراسکوپی خارج کردن فیبروم (میومکتومی)، و دیگرجراحی های لاپاراسکوپی زنان (کیستهای تخمدان، اندومتریوز پیشرفته، رفع چسبندگی برای بهبود نازایی، درمان سرطانهای زنان و…) کمک بزرگی در درمان بیماران با روشهای کم تهاجمی برداشته است. او ارتباط خود را با بهترین مراکز اندومتریوز در دنیا حفظ کرده است و با به کارگیری آخرین روشها توانسته در تشخیص و درمان این بیماران بخصوص از طریق لاپاراسکوپی موثر باشد.